Welk voedsel houd je momenteel bezig?
Moderators: Rock's, webmasters
wij hadden zojuist gepaneerde schnitzel, witlof gewikkeld in ham met mozzarella (uit de oven, in alu-folie gestoomd in z'n eigen vocht en daarna de ham eromheen en mozzarella plakken erop. Dan nog even onder de grill) en nog wat komkommersalade.
Grietje (niet Romy) wil (volgens haar: moet) afvallen dus laten we een groot deel van de koolhydraten achterwege. Geen (in roomboter) gebakken aardappelen dus. En die schnitzel kon eigenlijk ook niet...
Grietje (niet Romy) wil (volgens haar: moet) afvallen dus laten we een groot deel van de koolhydraten achterwege. Geen (in roomboter) gebakken aardappelen dus. En die schnitzel kon eigenlijk ook niet...
Collin,
Citrofiel in crisis, rij nu in een Mini!
M'n foto's op http://foto.realiseerden.nl en opinies op http://realiseerden.nl, Twitter: @CollinVersteegh
Citrofiel in crisis, rij nu in een Mini!
M'n foto's op http://foto.realiseerden.nl en opinies op http://realiseerden.nl, Twitter: @CollinVersteegh
Collin,
Citrofiel in crisis, rij nu in een Mini!
M'n foto's op http://foto.realiseerden.nl en opinies op http://realiseerden.nl, Twitter: @CollinVersteegh
Citrofiel in crisis, rij nu in een Mini!
M'n foto's op http://foto.realiseerden.nl en opinies op http://realiseerden.nl, Twitter: @CollinVersteegh
Ben Lasagne aan het maken.
Of eigenlijk... ben ik bezig de saus waar de lasagne bladen tussen gaan liggen aan het bereiden.
Met gehakt, ui, knoflook, wortel, courgette en tomaat.
Gekruid met: Italiaanse kruiden, beetje sambal, zwarte peper, aceto-balsamico én nootmuskaat. (en wat zout natuurlijk).
Of eigenlijk... ben ik bezig de saus waar de lasagne bladen tussen gaan liggen aan het bereiden.
Met gehakt, ui, knoflook, wortel, courgette en tomaat.
Gekruid met: Italiaanse kruiden, beetje sambal, zwarte peper, aceto-balsamico én nootmuskaat. (en wat zout natuurlijk).
Collin,
Citrofiel in crisis, rij nu in een Mini!
M'n foto's op http://foto.realiseerden.nl en opinies op http://realiseerden.nl, Twitter: @CollinVersteegh
Citrofiel in crisis, rij nu in een Mini!
M'n foto's op http://foto.realiseerden.nl en opinies op http://realiseerden.nl, Twitter: @CollinVersteegh
Thx!KMvrtr wrote:Ik kom graag een keertje bij je eten Collin, klinkt allemaal ook erg goed!
Verder is ons eten altijd nogal saai hoor... het is opdienen en opeten, binnen 10 minuten weer voorbij.
Wát we eten is normaal gesproken wel 100% vers bereid, dat wel. Enige uitzondering daarop is de wekelijkse frituurdag en heel af en toe een k&k-pizza.
Normaal gesproken moet er een bechamel-saus (link naar het Elizabeth David recept ervoor) over de lasagne maar dat was me iets te bewerkelijk voor vandaag.
Hoe dan ook... het heeft gesmaakt!
Collin,
Citrofiel in crisis, rij nu in een Mini!
M'n foto's op http://foto.realiseerden.nl en opinies op http://realiseerden.nl, Twitter: @CollinVersteegh
Citrofiel in crisis, rij nu in een Mini!
M'n foto's op http://foto.realiseerden.nl en opinies op http://realiseerden.nl, Twitter: @CollinVersteegh
Ik heb echt lange tijd niet meer zo goor gegeten als vanaaf, Ik dacht probeer dat www.justeat.nl is, Ik bestellen bij Zyas place zevenaar, Die pinda saus was net pindakaas. Vroeg patat oorlog, mayo was er denk ik zelf afgelopen die zag ik nergens, De Durum die ik had was zo droog als een rol vloerbedekking, kreeg het niet weg..
Enige wat een beetje te eten was was de kankworst.
Enige wat een beetje te eten was was de kankworst.
Dan moet je boodschappen doen Roy
Hier ondertussen:
tartaartjes met een spiegelei erbovenop
salade met romeinse sla en rucola (uit eigen tuin!), rode ui, cherry tomaatjes, komkommer. Dressing is simpelweg beetje balsamico+ zwarte peper (uit de molen).

Hier ondertussen:
tartaartjes met een spiegelei erbovenop
salade met romeinse sla en rucola (uit eigen tuin!), rode ui, cherry tomaatjes, komkommer. Dressing is simpelweg beetje balsamico+ zwarte peper (uit de molen).
Collin,
Citrofiel in crisis, rij nu in een Mini!
M'n foto's op http://foto.realiseerden.nl en opinies op http://realiseerden.nl, Twitter: @CollinVersteegh
Citrofiel in crisis, rij nu in een Mini!
M'n foto's op http://foto.realiseerden.nl en opinies op http://realiseerden.nl, Twitter: @CollinVersteegh
vanavond vegetarische pasta.. omdat ikv ergeten ben gehakt te kopen..
om de saus toch een beetje aan te vullen maar beetje gaan mengen;
blikje gepelde tomaten
blikje gehakte spinazie (daar ging de kleur..)
handje olijven
paar zongedroogde tomaatjes
paar scheppen groene pesto
schepje sambal
handje gesneden champignons
dat gaat m maar worden dan
saus smaakte net met proeven wel lekker, alleen ziet het er niet uit (bruin/groenig..)
om de saus toch een beetje aan te vullen maar beetje gaan mengen;
blikje gepelde tomaten
blikje gehakte spinazie (daar ging de kleur..)
handje olijven
paar zongedroogde tomaatjes
paar scheppen groene pesto
schepje sambal
handje gesneden champignons
dat gaat m maar worden dan


Ben nu de spareribs (van de Aldi) aan het verteren
.
Daarbij wederom sla uit eigen tuin!


Daarbij wederom sla uit eigen tuin!
Collin,
Citrofiel in crisis, rij nu in een Mini!
M'n foto's op http://foto.realiseerden.nl en opinies op http://realiseerden.nl, Twitter: @CollinVersteegh
Citrofiel in crisis, rij nu in een Mini!
M'n foto's op http://foto.realiseerden.nl en opinies op http://realiseerden.nl, Twitter: @CollinVersteegh
Hahaha, kook jij wel eens??Losroyos wrote:Vandaag Chinees,
Loempia (overheerlijk met chilli) en bami + sate en pinda saus
binne 10 minuten klaar bij onze chinees.
Ik ben druk bezig met het verteren van de driekleurenpasta met pecorino-knoflooksaus, wat extra knoflook, een uitje, een flinke schep sambal badjak, gehakte bladspinazie met mozzarella en tomaat, zongedroogde tomaatjes en het toetje: oerhollandse rijstepap.
HEt was wel wat veel trouwens, weet je meteen wat ik de rest van de week eet

AX GTI '91
Ik woon nog thuis, Maar ik kook wel eens ja, Maar ik maak meestal veel vlees en groente klaar, Aardappels is niet favoriet,
Het enige dat ik echt niet lust is Lasgna, spagetti en macaroni zooi. Voor de rest echt zon beetje alles.
Een gerechtje net nog gemaakt,
Geleerd in Italie,
Neem een snee brood, Leg die even kort in de oven tot die die lekker kraak heeft. Snij een tomaatje leg die op het brood, giet er een of andere olie overheen (weet ik naam zogouw niet van gekregen in italie) en dan een beetje peterselie. Echt super lekker, Eten ze daar als voor gerecht..
Het enige dat ik echt niet lust is Lasgna, spagetti en macaroni zooi. Voor de rest echt zon beetje alles.
Een gerechtje net nog gemaakt,
Geleerd in Italie,
Neem een snee brood, Leg die even kort in de oven tot die die lekker kraak heeft. Snij een tomaatje leg die op het brood, giet er een of andere olie overheen (weet ik naam zogouw niet van gekregen in italie) en dan een beetje peterselie. Echt super lekker, Eten ze daar als voor gerecht..
Voor de Catalaanse variant nog een teentje knoflook op stukwrijvenLosroyos wrote:....Snij een tomaatje leg die op het brood, giet er olijfolie overheen...

Hier staan al twee dagen de souvenirs van waggel centraal.
Op het ambachtelijke marktje een zwarte bessen mosterd gekocht.
Hamlappen in stukken gesneden, ingesmeerd met deze zwarte bessen mosterd, nachtje in de koelkast laten marineren en de volgende dag gebakken met een gekookte aardappel en sperzieboontjes met spekjes.
Het vlees was heerlijk zacht geworden zonder dat de mosterdsmaak alles overheerste.
De dag hier weer na de overgebleven ingrediënten van de campingmacaroni gebruikt. Maar dit keer wat uitgebreider met partjes salami, prei, ui, gesneden knoflook en biologisch rundergehakt.
K' heb drie Citroëns, hele mooooie.
Een gele, een goude en een rooooie.
Winaar Le Citron Pressé 2012, categorie equipe met de grootste / mooiste bagage
Een gele, een goude en een rooooie.
Winaar Le Citron Pressé 2012, categorie equipe met de grootste / mooiste bagage
