Wat eten jullie vanavond?
Moderators: Rock's, webmasters
Wat eten jullie vanavond?
Jaja, waar je je al niet druk om kan maken op de vroege morgen, maar wat eten jullie vanavond? Ik heb ff wat tips nodig, de ouders van mijn vriend zijn op vakantie dus wij hebben hier heerlijk het rijk alleen. Enige nadeel is dat we ook zelf voor ons eten moet zorgen en mijn inspiratie is een beetje op.
Kortom, wat eten jullie? Misschien dat ik dat vanavond dan ook wel eet
Kortom, wat eten jullie? Misschien dat ik dat vanavond dan ook wel eet
-
- AX Spaster Mammer
- Posts: 7633
- Joined: MonJan31, 2005 3:35:30 PM
-
- AX Spaster Mammer
- Posts: 7633
- Joined: MonJan31, 2005 3:35:30 PM
als ik google op afbeeldingen vind ik:
...maar dat is niet wat ik gisteren gegeten heb. Het zijn kleine witte ovalen balletjes (en je koopt ze bij de supermarkt, om misverstanden te voorkomen ). Je maakt ze op dezelfde manier klaar als spaghetti of macaroni, het is een soort pastasoort, maar dan anders (wat een Nederlands hier..). En ik zal je zeggen:
...maar dat is niet wat ik gisteren gegeten heb. Het zijn kleine witte ovalen balletjes (en je koopt ze bij de supermarkt, om misverstanden te voorkomen ). Je maakt ze op dezelfde manier klaar als spaghetti of macaroni, het is een soort pastasoort, maar dan anders (wat een Nederlands hier..). En ik zal je zeggen:
-
- AX Spaster Mammer
- Posts: 7633
- Joined: MonJan31, 2005 3:35:30 PM
Poffertjes!
Maar da's veel werk en het wordt zo'n zooi (als je Joost heet )
Of je maakt de hysterie-schotel (don't ask...):
* Neem ovenschaal
* Rul gehakt (pond), gooi in schaal.
* Neem pot (milde Dippas) dipsaus, gooi in schaal en meng.
* Gooi klein blikje mais erbij, meng
* Aardappelpuree (speciale voor overschotels, neem 2 zakjes, water erbij, mixen, minuutje staan en klaar!!) eroverheen
* Beetje beschuitpaneermeel erover
* Heleboel hele kleine klontjes roomboter erover.
* 15 minuten op 200 graden (wel voorverwarmen)
Weinig werk (15 a 20 minuten + 15 in de over) en heel erg lekker!
Maar da's veel werk en het wordt zo'n zooi (als je Joost heet )
Of je maakt de hysterie-schotel (don't ask...):
* Neem ovenschaal
* Rul gehakt (pond), gooi in schaal.
* Neem pot (milde Dippas) dipsaus, gooi in schaal en meng.
* Gooi klein blikje mais erbij, meng
* Aardappelpuree (speciale voor overschotels, neem 2 zakjes, water erbij, mixen, minuutje staan en klaar!!) eroverheen
* Beetje beschuitpaneermeel erover
* Heleboel hele kleine klontjes roomboter erover.
* 15 minuten op 200 graden (wel voorverwarmen)
Weinig werk (15 a 20 minuten + 15 in de over) en heel erg lekker!
Kijk uit, een Cactussssss
-
- AX Master
- Posts: 1179
- Joined: WedOct08, 2003 1:18:29 PM
- Location: 's Hertogenbosch